Menü Bezárás

A pénz jön, de honnan?

A pénz jön, de honnan?

A pénz jön, de honnan?

A pénzszerzés legújabb lehetőségeinek bemutatásán túl hangsúlyosan foglalkozunk a fejlesztés irányával. Ami nem más, mint a negyedik – digitális – ipari forradalom diktálta „kényszer”: az információs technológia, és az automatizálás összefonódásából eredő gyártási módszerek és a szervezeti működés gyökeres átváltozása. A  rendkívül olcsó a befektetőktől érkező tőke a fejlődést választó cégekre vár. A pénz keresi a cégeket és nem fordítva. A Pénz, jön, de honnan? Előadásunkban a fejlesztési források, befektetési lehetőségek ismertetésén túl megoldásokat kínálunk a digitalizáció uralta világgal lépést tartáshoz, Megtanítjuk, hogyan tudod egyedül megtalálni az angyal befektetőket.

Ha szeretnéd céged fejleszteni vagy induló céged felfuttatni akkor itt az alkalom.

Itt jelentkezhetsz az előadásra

Katt ide december 8.án kezdődő előadásra

Pénz jön, de honnan?

Útikalauz

Amiről az előadáson szó lesz

Első előadás

A tőke megszerzése – 2018

Híres legyél, a leggyorsabb út a hír felé!

Brand a lelke mindennek! Különösen a mai világban, ahol a szabad véleménynyilvánítás terepe az internettel, social mediával rendkívüli méretűvé és összetetté vált. Ahol a szubjektív érzések, és tapasztalatok könnyen felülírják a tényeket, adatokat. A cégek vezetőinek, de valamennyi munkatársnak meg kell tanulnia nem csak a brandet építeni, ami az egyik legfontosabb bevételszerző érték, hanem megtartani, figyelni, óvni védeni is.

Ismerje meg a legjobb szakértőnk előadónk jóvoltából a sikerességhez nélkülözhetetlen brandépítési, technikákat. Várjuk a cégvezetőket, döntéshozókat, a PR-, és kommunikációs szakemberünket, marketingvezetőnket.