Menü Bezárás

Hogyan jut cégem HITELHEZ gyorsan és egyszerüen

Hogyan jut cégem HITELHEZ gyorsan és egyszerüen

Segítünk mindenben, ami ahhoz kell, hogy sikeresebb legyen vállalkozásod. Adminisztrációtól a marketingen át mindenben állunk rendelkezésedre.
Mit kaphatsz a szolgáltatásunktól?
​Profi képviseletet nyugat Európában és Amerikában
Elkészítjük, projekted angol nyelven
Teljes körű támogatást
Támogatást szerzünk már 100.000 dollártól.
Neked csak azt kell csinálnod vállalkozásodban, amihez értesz, minden mást elvégzünk mi.
Így több szabadidőt kapsz
Ha csak ezek közül egy is érdekel, keress minket!
Általános virtuális asszisztens szolgáltatás, székhely szolgáltatás.
Neked csak azt kell csinálnod vállalkozásodban, amihez értesz, minden mást elvégzünk mi.
Tudtad, hogy nem elég profinak lenni? Annak is kell látszani!!!!
Pontosan ez az amiben 10 éves múltunkkal tudunk segíteni 😉
Kérj ajánlatot! Mit veszíthetsz?
Továbbá:
Hogyan jut cégem HITELHEZ gyorsan és egyszerüen
Mert a cégemnek pénzre van szüksége, és a bankok nem igazán adnak és a tőkés kapitalisták is inkább elutasító választ adnak, de amennyiben rendelkezel olyan amerikai céggel, amelynek cégnek részvényei is vannak, akkor már a kapitalisták is hajlandók támogatni a céged. Ezen kívül számos pozitív hozadéka van a Deallynetwork-kel a közös munkának, mint pl.: a „márka nagykövetek” hatalmas adatbázisát kaphatod meg, akik a cégednek és a márkádnak hírét fogják vinni a vevőkhöz és a befektetőkhöz és ez által még pénzhez is gyorsabban jutsz, mint bárhol másutt.
Mi lesz, ha ellopják az ötletemet?
Amig nem finanszírozott az ötlet elorozása és lemásolása igen ritka. Tehát akár a cégedet vagy ötletedet online közzé teszed, akár pénzt gyűjtesz, annak mindig meglesz a kockázata, hogy valaki ellopja az ötleted erre nincs megoldás. Akkor sem ha levédeted mert a mai világban egy kis módosítással már el is vesztetted a patentot. De van egy  jó lehetőség.  A Deallynetwork a Nemzetközi kereskedelmi kamara által készült titoktartási szerződést köt veled és a szakmai anyagot csak olyan befektetőknek továbbítja akikkel ilyen titoktartási szerződése van.
​Segíteni tudunk mindenben, ami ahhoz kell, hogy sikeresebb legyen vállalkozásod. Adminisztrációtól a marketingen át, mindenben állunk rendelkezésedre.
Ha
Vannak jó találmányaid és nincs rá fedezeted, hogy megvalósítsd? Ebben tudunk mi segíteni. Mi megtudjuk szerezni a tőkét  amerikai és nyugat-európai  nagy befektető hálózatunkon és nagy nemzetközi bankokon keresztül minden olyan befektetőnek, akikért kezességet vállalunk eljuttatjuk a  találmányodat olyan befektetőkhőz akik segítségével a jó ötletek találmányok az emberiség birtokába kerülhetnek és ezzel a találmánnyal az emberiséget szolgálhatja. Amennyiben érdekel ez a csodálatos lehetőség, akkor töltsd ki a lenti formulát és mi vissza hívvunk. Mi minden Start-up  cégnek és minden feltalálónak, aki nálunk regisztrál, segítünk álmai megvalósításában és egyengetjük az útját.
Tudtad, hogy nem elég profinak lenni? Annak is kell látszani?
Mi ebben is segítünk
Pontosan ez az amiben 10 éves múltunkkal tudunk segíteni ;
Kérj ajánlatot! Mit veszíthetsz?
Deallynetwork menedzsment:  mi elkötelezettek vagyunk, hogy a vállalkozásod sikerre vigyük:
​ Hogyan jutok HITELHEZ a Deallynetwork-kel
Segítünk a know-how-ban és gyakorlati koncepciókban.
Segítünk a költségeid optimalizálásában, pl: offshore cég alapításban és elintézzük az amerikai adószámot a cégednek.
Támogatókat biztosítunk befektetői hálózatunkon keresztül a találmányodhoz, átalakítjuk projekted lefordítjuk amerikai angolra.
Összeállítjuk úgy videó anyagod, ahogy azt elvárják Amerikában; amerikai narrátort alkalmazunk a videódban,
Weboldalad hozzáigazítjuk projekttedhez és angolra fordítjuk;
valamint az egész világban cégednek teret biztosítunk.
Ha nem rendelkezel ezekkel az anyagokkal, akkor ezt mind elkészítjük
Ha kell, intézkedéseket hozunk és átformáljuk a céged a további sikereid érdekében.
A Deallynetwork menedzsment és tanácsadás az  rendelkezésedre áll amerikai, angol, ausztrál, osztrák, német, ázsiai képviseletekkel, finanszírozási és minden pénzügyi, jogi és audit kérdésekben.
Azáltal, hogy szoros interdiszciplináris együttműködés van nemzetközi befektetőkkel, könyvvizsgálókkal, nemzetközi adótanácsadókkal, ügyvédekkel és újságokkal sajtótájékoztatók céljából, akikkel együtt dolgozunk, így jó komplex feladatok megoldásokat kapsz egy kézből – és ez nélkülözhetetlen előnyt jelent neked a jövőben. A pénzszerzés az egy dolog, a piac és a pénz megtartása egy másik dolog. Ebben is segítünk: bevezetünk több nagyszerű piacra Nyugat-Európában és az USÁ-ban.
Mi egy tanácsadó és befektetésekkel foglalkozó cég vagyunk olyan kis- és középvállalkozásoknak, akik tele vannak célokkal és lelkesedéssel, és nem félnek a kihívásoktól.
Sokéves tapasztalattal kínálunk teljes körű támogatást az üzleti világban.
 
Lehetőségek, amivel felgyorsítjuk, gyorsabban találunk neked befektetőket a befektetői piacon.
Hogyan jut cégem HITELHEZ gyorsan és egyszerüen
Ha te  megalapítod velünk a céged az USA-ban, akkor egy olyan céget alapítunk neked, mely részvényekkel rendelkezik és ezáltal a befektetői bizalom 1.000% növekszik. A részvényeknek kettő típusa van: az egyik az  “A” részvény – ezt ha értékesíted, akkor a vevő cégtulajdonos is lesz és beleszólási joggal bír a céged életébe. A másik a “B” részvény, melyet bejelentünk és megszerezzük az engedélyeket az amerikai részvény felügyelőségtől, mi ezt értékesítjük a befektetők felé mert ezzel a részvény csomaggal nem válik tulajdonossá és nem is szólhat bele a céged ügyeibe. Nyereség fejében vásárolja meg a  részvényeid.
Mit kapsz a cégedért
1) Részvényeket és részvény értékesítési engedélyeket.
2) Kapsz egy angolra forditott projektet a befektetők elvárásához igazítva.
3) Kapsz több neves amerikai sajtóban reklám helyet és sajtó tájékoztatót a részvény értékesítés napján.
Hova kerül az anyagod.
1) Több mint 400.000 Profi befektetőhöz
2) Több millió magánbefektetőhöz. A magán befektetőknek befektetéseiért elég egy kis ajándék vagy elő értékesítés és ezeket nem is kell vissza fizetni ez elérheti az akár egymillió dollárt is ez ajándék. (1 millió dollár támogatás alatt még céget sem kell alapítanod az USA-ban)
Mit várunk el tőled
1) Kész projektet
2) Kész Cash-Flow-t
3) Kitartást, szaktudást.
4) Napra kész szakmai felkészültséget.
5) Elég vágyat a cél eléréséért.
6) Elhivatottságot.
Miben segítünk céljaid eléréséhez:
Javaslatot teszünk angol cégnévre
Domain név megszerzésében
Bankszámla nyitásban
Alapítóokirat elkészítésében
Projekted javításában
Blog írásban.
Videó elkészítésében
Weboldal elkészítésében 3 nyelven magyar angol német
A munkadíjunk
A munkánkért 20% a jutalék melyet a megkapott pénz után kell fizetni.
Hogyan jut cégem HITELHEZ gyorsan és egyszerüen
Mit kapsz 20%- ért
A befektetések levezetését angol nyelvű kommunikációt, fordítást angolról magyarra és fordítva. Az összes befektető kiértesítését. Sajtóanyagok elkészítését blogok, videó angolra fordítása angol narrátor biztosítása videóhoz melyeket rendszerességgel küldeni kell a befektetőknek.
Sajtótájékoztatót.
Levelezések fordítását.
Szerződések fordításait, tanácsadást.
​Nem tartalmazza
A Deallynetwork csak segít neked, de nem dönt semmiben helyetted.
Nem köt szerződést a nevedben.
Nem ír alá szerződést a nevedben.
A megszerzett pénzeidet sem kezeli az a te számládra kerül.
Hogyan jut cégem HITELHEZ gyorsan és egyszerüen
Tizenkét lépés a sikeres befektetési célú finanszírozási kampányhoz
1. Legyen meglévő terméked vagy szolgáltatásod (MVP), amit fejleszteni akarsz, vagy jelentős közönséged és nagyon értsen a csapatod ahhoz, amit meg akartok valósítani.
2. Ha az üzleti modelled B2C, ha ismert vagy a piacon, akkor várhatóan egyszerűbb lesz a dolgod; de 90-120 nap felkészüléssel akkor is számolj. De a B2B vállalkozások is tudnak sikeresen részvénycélú kampányt indítani. (a kampány ideje fix 30 nap)
3. Keress az ötletedhez hasonló cégeket, kampányokat, nézd meg, mi volt azokban szimpatikus, releváns. (ezekből is a szoftveren találsz segítséget, ha sikerült megvenni a használati jogát)
4. Azt is gondold végig, hogy kaptál e már kisebb-nagyobb összegekre befektetési vagy finanszírozási ajánlatot, vagy épp kik és miért utasítottak el.
5. Keress meg minket, és Te is nézd meg a szoftveren a lehetséges üzletfejlesztési és jogi mentorokat, illetve te is hozhatsz olyan mentort, aki segít a befektetési anyagok összeállításában és így az árazás megállapításában, azaz segít megállapítani a reális tőkecélt és az annak fejében kínált üzletrészt. A Deallynetwork mentorcsapata az induló cégeknek is megfizethető startup árazással támogatja a folyamatot.
6. Gondold végig, hogy a (szoftveren, aminek a jogát megvetted, vagy ha még nem akkor éppen itt az ideje) meglévő közösségi média-táborod mennyire tudod aktivizálni, mennyire vennének részt a vállalkozásod sikerre vitelében, ha már a követőid /felhasználóid/vevőid. (Blogokkal mail-okkal tudod a leg hatásosabban bevonni őket)
7. Lehet a finanszírozásban szerzett tőke az első, de a többedik befektetői köröd is. Ha van már befektetőd, akkor az egyetértésére szükséged lesz a finanszírozási kampányhoz is. Ha van már befektetői anyagod (deck, one pager, üzleti terv) akkor gyorsan tudunk haladni, de ezek elkészítésében is segítünk. 5 évre szóló üzleti tervet fogunk készíteni és validálni.
8. A Deallynetwork csapata a kampány indíthatóságáról, a jogi feltételekről – amihez az új törvény értelmében 2020-tól Rt alapítására, vagy a meglévő átalakítására lesz szükség. Néhány napon belül visszajelzünk, és egyúttal ajánlunk egy-egy mentort is a felkészüléshez, valamint tájékoztatunk a várható költségekről. A kampányindítás folyamatát és a költségeket a szerződési megállapodás részletezi. (kérd a szerződést.)
• a szükséges cégjogi lépésektől függően a kampányindítás költsége változó lesz,
• ezen felül a videokészítés költségével kell számolnod (ami a Deallynetwork partnereivel megoldható).
Az itt felsoroltak nem kötelező, de erősen ajánlott elemek
• az üzletfejlesztési mentor kézben tartja a kampány előkészítést, szakszerűen segíti a befektetési dokumentáció előkészítését, és ha nem bírsz, a szoftverrel egyedül segít a te befektetőidet célirányosan megtalálni. A szoftverrel készült anyag a Kampánygazda üzletfejlesztését a kampánytól függetlenül segíti. Költsége jellemzően sikerdíj).
• Ezen kívül (szerény) online és offline kommunikációs költségekkel érdemes még számolni.
9. A kampány előkészítést projektszerűen, előre egyeztetett határidők betartásával érdemes elkezdeni. (minden határidő csúszás emeli a költségeket) Ahogy elkészülnek a befektetési anyagok, azokat a Deallynetwork értékeli (scoring), sőt ajánl vezető befektetőket. Az az angyal vagy intézményi befektető lesz a vezető befektető, a (szoftveren ezt is megtalálod) akivel viszonylag rövid időn belül megegyeztek az indikatív befektetési feltételekben.(A kampány nyelvezete angol és német jobb esetben mind kettő.) E folyamatban a mentor, a Deallynetwork és a jogászai is részt vesznek. (A befektetők többlépcsős ellenőrzésen esnek át és SEC javaslatát élvezik) A vezető befektető nem kötelező elem, de nagyon nagymértékben segítti a Kampány sikerességét és a vállalkozásod jövőbeli sikerességét.
10. A Kampányt az elkészült befektetési anyagok (one pager, deck, részletes leírás, video, befektetési feltételek) feltöltésével és megfelelő kommunikációs időzítéssel lehet indítani. Utóbbi a közösségi médiabeli, (a szoftver tartalmazza) online kommunikációt, a nyilvános személyes bemutatkozás (pitchek) megszervezését, és a személyes befektetői megbeszélések (ez lehet személyes találkozó vagy video konferencia) kezdeményezését jelenti. (jobb esetben, ha jó a bemutatkozó video, akkor ezek elkerülhetőek) Minél aktívabb az előkészítés, annál nagyobb a siker esélye.(szív és lélek nélkül belese vágj, mert az egyenlő a bukással)
11. A Kampány alatt folyamatos a kommunikáció, a Kampány fórumán feltett kérdésekre azonnal naprakészen válaszolni kell, és az új hírekkel a Kampány dokumentációt (blog) frissíteni érdemes. A nemzetközi gyakorlat az, hogy a Kampány akkor sikeres, ha a keresett tőke egy kisebb része a vezető befektetővel együtt számítva az első napokban megtörténik, beérkezik. A tőke igénynél a túl jegyzést engedélyeztetni kell. (trükk: az első befektetést aminek meg kell történni az első kettő napban az Ön által egy megbízható személy mind ajándékozó teszi meg és ezzel így gyorsabban megindul a befektetés.) A sajtótájékoztató az első nap indul, ezért a kampányok alatt folyamatosan nőhet a kívülről jövő befektetők, regisztrálók száma, így a kampányok felpörgése gyorsabb lesz. A Kampány Utolsó Napja vagy az előre meghirdetett dátum, vagy az a nap, amikor a Kampány eléri a Maximális Tőkecélt. Ezután történik meg a tőkeemelés, az új részvények kibocsátása. Ha sikertelen a kampány, azaz nem éri el a Minimális Tőkecélt, akkor a tanulságok levonása mellett az újraindítás esélyeit is áttekintjük. A Deallynetwork minden lépésben segíti a Kampánygazdát.
12. A Kampányban jelzett időközönként tájékoztasd a Befektetőket az eredményekről, mérföldkövek eléréséről, és válaszolj a kérdéseikre. Ez az alapja a bizalom megtartásának, és a későbbi tőkebevonás sikerességének.
A projekted itt tudod feltölteni kattints ide
Ha további kérdésed van keress minket

--
Üdvözlettel
Gelniczki
Deallynetwork
+36 70 6727004
+43 660 8307115
skype: Deallynetwork