Menü Bezárás

Miért érdemes használni az e-mail marketinget?

Miért érdemes használni az e-mail marketinget?

A napi e-mail marketing három oka:
Korlátozott résztvevők száma:
Regisztráljon most INGYEN!
/h2>

A kívánt találkozó
Ha kérdése a webinarról?
Hívjon minket: (70) 672 70 04
(Hétfőtől péntekig, 9:00 – 17:00,)

  1. A látogatók legmegbízhatóbb forrása

A 2008-as választási kampány során Barack Obama csapata e-mailt küldött mintegy 2 millió címzettnek, válaszul a republikánus Sarah Palin beszédére. Ez az e-mail 10 millió dollárt hozott Barack Obama-nak az adományokból. Több mint 130 000 ember adományozott!
Más látogatói forrással nem tudott Obama ilyen rövid idő alatt ekkora közönséget és támogatást elérni, és arra késztetni a címzetteket, hogy cselekedjenek. A megszólító e-mail marketing nemcsak a világ legerősebb embereinek, hanem a vállalatoknak is nagyon jól működik. Vegyen részt a webinariumon és utána használja a tapasztalatainkat és fogadja a látogatókat! A Deallynetwork most a 10 éves tapasztalatát adja át Önnek

  1. A reklám leghatékonyabb formája

Fontos tudni, hogy sok értékesítés, csak sok látogatóval lehetséges.
A tudományos kutatásaink másokkal karöltve egyértelműen azt mutatják, hogy az e-mail marketing a legjobb eredményeket hozza minden más marketing eszközökkel összehasonlítva.
Az e-mail marketing konverziós aránya 65 százalékkal magasabb, mint a keresőmotorok marketingének konverziós aránya, és a közösségi média marketing konverziós arányának több mint négyszerese.

A reklám egyéb formáit is elnyomja, sápadttá teszi.
Magas konverziós aránya miatt az e-mail marketingből származó beruházások megtérülése is a legmagasabb. Ez majdnem kétszer olyan magas, mint a keresőmotorok marketingjében.
Az e-mail marketing a hirdetések legjövedelmezőbb formája!

Hatalmas eredményeket érünk el a te cégednél is.
Ezért a legismertebb és leggyorsabban növekvő internetes cégek – különösen az Amazon, a Facebook és a Groupon – teljes mértékben elkötelezettek a napi e-mail marketing mellett. E társaságok leírhatatlan sikere teljesen elképzelhetetlen lenne ezen eszköz nélkül.
Regisztráljon ingyen a webinarunkra, és tudja meg, hogyan növelheti értékesítését – akárcsak az Amazon és az ügyfeleink – napi e-mail marketinggel!

  1. Soha többé nem vásárol ügyfelet

Minden nap több ezer ember keresi az interneten a te termékeid és szolgáltatásaid, egyértelmű vásárlási szándékkal. Webináriumunkon megmutatjuk, hogyan építhet bizalmi kapcsolatot vevőivel teljesen automatizált módon. Ha módszertanunkat használja, akkor nem kell többé befektetőket keresni termékeinek szolgáltatásának. A sok befektető hajlandó lesz befektetni beruházásodba vagy vásárolni termékeid, és aktív beavatkozás nélkül megvásárolja előre  termékeid vagy szolgáltatásaid és egyúttal a termékeid szolgáltatásaid nagykövete lesz.
Iratkozz fel webináriumunkra és ezután garantált, hogy soha nem kell újra tisztítani az ajtókilincset. A címke alapú e-mail marketing által kínált automatizálás sok időt takarít meg neked. Ezután a szabadidődet azokkal az emberekkel töltheted, akikkel igazán szeretnéd.
Mi történik e képzés vége után?
A Deallynetwork küldetése az, hogy segítsen, hogy végre megtedd azt, amit szeretnél. Annak érdekében, hogy végre tudd hajtani azt, amiért elkötelezted magad és megalapítottad a céged, a Deallynetwork  vállalja, hogy ezen információn felül  rendszeresen hasznos információkat küld a következő témákról, még az oktatás befejezése után is:
új Deallynetwork termékfrissítések, Deallynetwork és más kapcsolódó termékek alkalmazása, vállalkozói készség, személyes fejlődés, siker, marketing, értékesítés, időgazdálkodás, digitalizálás, automatizálás, adatvédelem, különös tekintettel az induló vállalkozásokra és a társaságok alapítására, a kapcsolódó és összehasonlítható témákra, Szemináriumok és webinarok a Deallynetwork-től, harmadik felek szemináriumai és webináriumai, ajánlások a megfelelő harmadik féltől származó termékek számára
A képzésre regisztrálva elfogadod ezt az információs szerződést. Bármikor leiratkozhatsz erről az exkluzív információról, egy kattintson a leiratkozás linkre, amelyet az egyes e-maileink végén találsz. Ez után megszűnik a kapcsolatod automatikusan.
Webináriumaink nagyon népszerűek.
Regisztrálj ingyenesen, kellő időben, hogy a webináriumról ne maradj le!
A kívánt találkozó
/h2>