Menü Bezárás

Mutasd be a projekted a világnak és az üzleti angyalok özönlenek hozzád.

Mutasd be a projekted a világnak és az üzleti angyalok özönlenek hozzád.

Mutasd be a projekted a világnak és az üzleti angyalok özönlenek hozzád.

Összekapcsolunk a világ nagy befektetőivel; neked csak egy jó projekttel kell rendelkezned.
Befektetőt keresel? Töltsd fel erre az oldalra (https://deallynetwork.net/hu/toltsd-fel-a-projekted/) magyarul és angolul a kész cash-flow-dat és videódat (max 1,5 perc bemutatkozás), mi átellenőrizzük, és ha jó, kiközvetítjük befektetőinknek. Ha nem megfelelő a projekted, visszaküldjük javításra a módosítások konkrét megjelölésével, és ha kijavítottad az elvártak szerint, akkor a megfelelően kijavított anyagod kiközvetítjük. Mindaddig javíthatod projekted, amíg minden sarkalatos pontja a projektednek nem kap zöld utat. Természetesen, ha kettő nyelven töltöd fel, akkor mind kettő nyelven zöld utat kell kapnia. A legeredményesebb az, ha az anyanyelveden is és angolul is feltöltöd a sikered érdekében. A szerk.(angol nyelvterületen előbb találunk befektetőt.)
Az általad készült angol nyelvű anyagokért felelősséget nem vállalunk.

Ha kérdésed van: sales@deallynetwork.net vagy  ha beszélni szeretnél velünk Tel: +36706727004 vagy +436608307215

Mindenképpen töltsd fel a projekted vagy keress meg! Mert egy biztos!!! Találunk neked is – mint eddig mindenkinek – valami jó megoldást.

Mutasd be a projekted a világnak és az üzleti angyalok özönlenek hozzád.

Tizenkét lépés a sikeres befektetési célú finanszírozási kampányhoz

1. Legyen meglévő terméked vagy szolgáltatásod (MVP), amit fejleszteni akarsz, vagy jelentős közönséged és nagyon értsen a csapatod ahhoz, amit meg akartok valósítani.
2. Ha az üzleti modelled B2C, ha ismert vagy a piacon, akkor várhatóan egyszerűbb lesz a dolgod; de 90-120 nap felkészüléssel akkor is számolj. De a B2B vállalkozások is tudnak sikeresen részvénycélú kampányt indítani. (a kampány ideje fix 30 nap)
3. Keress az ötletedhez hasonló cégeket, kampányokat, nézd meg, mi volt azokban szimpatikus, releváns. (ezekből is a szoftveren találsz segítséget, ha sikerült megvenni a használati jogát)
4. Azt is gondold végig, hogy kaptál e már kisebb-nagyobb összegekre befektetési vagy finanszírozási ajánlatot, vagy épp kik és miért utasítottak el.
5. Keress meg minket, és Te is nézd meg a szoftveren a lehetséges üzletfejlesztési és jogi mentorokat, illetve te is hozhatsz olyan mentort, aki segít a befektetési anyagok összeállításában és így az árazás megállapításában, azaz segít megállapítani a reális tőkecélt és az annak fejében kínált üzletrészt. A Deallynetwork mentorcsapata az induló cégeknek is megfizethető startup árazással támogatja a folyamatot.
6. Gondold végig, hogy a (szoftveren, aminek a jogát megvetted, vagy ha még nem akkor éppen itt az ideje) meglévő közösségi média-táborod mennyire tudod aktivizálni, mennyire vennének részt a vállalkozásod sikerre vitelében, ha már a követőid /felhasználóid/vevőid. (Blogokkal mail-okkal tudod a leg hatásosabban bevonni őket)
7. Lehet a finanszírozásban szerzett tőke az első, de a többedik befektetői köröd is. Ha van már befektetőd, akkor az egyetértésére szükséged lesz a finanszírozási kampányhoz is. Ha van már befektetői anyagod (deck, one pager, üzleti terv) akkor gyorsan tudunk haladni, de ezek elkészítésében is segítünk. 5 évre szóló üzleti tervet fogunk készíteni és validálni.
8. A Deallynetwork csapata a kampány indíthatóságáról, a jogi feltételekről – amihez az új törvény értelmében 2020-tól Rt alapítására, vagy a meglévő átalakítására lesz szükség. Néhány napon belül visszajelzünk, és egyúttal ajánlunk egy-egy mentort is a felkészüléshez, valamint tájékoztatunk a várható költségekről. A kampányindítás folyamatát és a költségeket a szerződési megállapodás részletezi. (kérd a szerződést.)
• a szükséges cégjogi lépésektől függően a kampányindítás költsége változó lesz,
• ezen felül a videokészítés költségével kell számolnod (ami a Deallynetwork partnereivel megoldható).
Az itt felsoroltak nem kötelező, de erősen ajánlott elemek
• az üzletfejlesztési mentor kézben tartja a kampány előkészítést, szakszerűen segíti a befektetési dokumentáció előkészítését, és ha nem bírsz, a szoftverrel egyedül segít a te befektetőidet célirányosan megtalálni. A szoftverrel készült anyag a Kampánygazda üzletfejlesztését a kampánytól függetlenül segíti. Költsége jellemzően sikerdíj).
• Ezen kívül (szerény) online és offline kommunikációs költségekkel érdemes még számolni.
9. A kampány előkészítést projektszerűen, előre egyeztetett határidők betartásával érdemes elkezdeni. (minden határidő csúszás emeli a költségeket) Ahogy elkészülnek a befektetési anyagok, azokat a Deallynetwork értékeli (scoring), sőt ajánl vezető befektetőket. Az az angyal vagy intézményi befektető lesz a vezető befektető, a (szoftveren ezt is megtalálod) akivel viszonylag rövid időn belül megegyeztek az indikatív befektetési feltételekben.(A kampány nyelvezete angol és német jobb esetben mind kettő.) E folyamatban a mentor, a Deallynetwork és a jogászai is részt vesznek. (A befektetők többlépcsős ellenőrzésen esnek át és SEC javaslatát élvezik) A vezető befektető nem kötelező elem, de nagyon nagymértékben segítti a Kampány sikerességét és a vállalkozásod jövőbeli sikerességét.
10. A Kampányt az elkészült befektetési anyagok (one pager, deck, részletes leírás, video, befektetési feltételek) feltöltésével és megfelelő kommunikációs időzítéssel lehet indítani. Utóbbi a közösségi médiabeli, (a szoftver tartalmazza) online kommunikációt, a nyilvános személyes bemutatkozás (pitchek) megszervezését, és a személyes befektetői megbeszélések (ez lehet személyes találkozó vagy video konferencia) kezdeményezését jelenti. (jobb esetben, ha jó a bemutatkozó video, akkor ezek elkerülhetőek) Minél aktívabb az előkészítés, annál nagyobb a siker esélye.(szív és lélek nélkül belese vágj, mert az egyenlő a bukással)
11. A Kampány alatt folyamatos a kommunikáció, a Kampány fórumán feltett kérdésekre azonnal naprakészen válaszolni kell, és az új hírekkel a Kampány dokumentációt (blog) frissíteni érdemes. A nemzetközi gyakorlat az, hogy a Kampány akkor sikeres, ha a keresett tőke egy kisebb része a vezető befektetővel együtt számítva az első napokban megtörténik, beérkezik. A tőke igénynél a túl jegyzést engedélyeztetni kell. (trükk: az első befektetést aminek meg kell történni az első kettő napban az Ön által egy megbízható személy mind ajándékozó teszi meg és ezzel így gyorsabban megindul a befektetés.) A sajtótájékoztató az első nap indul, ezért a kampányok alatt folyamatosan nőhet a kívülről jövő befektetők, regisztrálók száma, így a kampányok felpörgése gyorsabb lesz. A Kampány Utolsó Napja vagy az előre meghirdetett dátum, vagy az a nap, amikor a Kampány eléri a Maximális Tőkecélt. Ezután történik meg a tőkeemelés, az új részvények kibocsátása. Ha sikertelen a kampány, azaz nem éri el a Minimális Tőkecélt, akkor a tanulságok levonása mellett az újraindítás esélyeit is áttekintjük. A Deallynetwork minden lépésben segíti a Kampánygazdát.
12. A Kampányban jelzett időközönként tájékoztasd a Befektetőket az eredményekről, mérföldkövek eléréséről, és válaszolj a kérdéseikre. Ez az alapja a bizalom megtartásának, és a későbbi tőkebevonás sikerességének.

Mutasd be a projekted a világnak és az üzleti angyalok özönlenek hozzád.