Menü Bezárás

Van jó ötlete, csak nincs pénze hozzá?

Van jó ötlete, csak nincs pénze hozzá?

Kulturális témák, civil kezdeményezések vagy akár vicces kütyük fejlesztésének elindításához nyújt segítséget egy működő portál, a https://deallynetwork.net/ A hazánkban eddig ismeretlen kezdeményezés olyanok jelentkezését várja, akik kreatív projektjeiket szeretnének megvalósítani, továbbá segít abban, hogy az ötletgazdák anyagi támogatókat találjanak terveik valóra váltásához, miközben serkenti a közösségi összefogást.
A 10 éve működő https://deallynetwork.net/ innovációs műhely. Kreatív ötletek megvalósításához nyújt segítséget – legyen az kulturális téma, civil kezdeményezés vagy akár egy vicces kütyü fejlesztése – úgy, hogy a szükséges forrást az úgynevezett crowdfunding modellel teremti meg.
Van jó ötlete, csak nincs pénze hozzá?

Ennek lényege, hogy az ötletek nyilvános projektek formájában felkerülnek a portálra, s így mindazok, akik szimpatizálnak velük, kisebb vagy nagyobb összegekkel támogathatják azokat. 3 millió dollár egyben nagy összegnek is tűnhet, ám ha csak ötven olyan ember akad, aki az ötletben fantáziát lát és szívesen áldoz rá néhány száz dollárt, a terv csettintésre valósággá válhat, a „mecénások” pedig a felajánlott támogatásért cserébe különböző juttatásokban részesülnek. A felajánlásokat mindenki a portálon keresztül könnyedén el is utalhatja a platform gazdának. Így a tranzakció biztonságosan, gyorsan valamint olcsón történhet. A projektgazdák választhatnak majd abban, hogy minden esetben meg szeretnék-e kapni a támogatást, vagy csak ha teljes egészében összegyűlt az általuk kért összeg.

Az oldalon jelenleg is számtalan lehetőség ötlet megvalósításához segít a Deallynetwork. A támogatás mértékétől függően ajánlanak fel alapanyagokat, tanfolyami részvételt vagy akár magát a terméket a támogatóiknak.  Van jó ötlete, csak nincs pénze hozzá? (A közösségi média lehetőséget teremt márkahű közösség kiépítésére, arra, hogy egy cég irányíthassa a fogyasztói körében a róla zajló diskurzust, s hogy olcsón és egyszerűen kapcsolatot tartson velük.)

Vélemény, hozzászólás?